Prijava na izpit za čoln Ljubljana je enostavna, vendar je potrebno paziti na določene omejitve

Kolikokrat ste že pomislili, da bi si dopust popestrili z najemom čolna, s katerim bi odkrivali najbolj skrite kotičke obale? A največja ovira se pojavi takrat, ko je potrebno ob najemu pokazati izpit za čoln. Ljubljana je eno izmed slovenskih mest, kjer ga lahko opravite.

Predno se lotite opravljanja izpita za čoln Ljubljana, pa se je potrebno nanj prijaviti. A brez strahu, saj je prijava hitra in enostavna. Popolnoma logično je, da se morate pri prijavi na izpit za čoln Ljubljanadržati določenih postopkov, vendar so popolnoma razumljivi, zato vam ne bo vzela veliko časa. 

Prijava na izpit za čoln Ljubljana je enostavna, vendar je potrebno paziti na določene omejitve

 

Prijava na izpit za čoln Ljubljanaje hitra in enostavna

Uprava RS za pomorstvo je tista, ki predpiše izpitne roke za opravljanje izpita za čoln. Vsak posameznik se lahko prijavi na katerikoli prost termin, ki je še na voljo. Na določen termin za izpit za čoln Ljubljanase prijavite z izpolnjeno vlogo, ki jo vložite osebno ali po pošti.

Če izbrani termin ni prost, potem vas prerazporedijo na prvi naslednji prosti termin, enako velja tudi v primeru, če je premalo prijav. Če je vaša vloga popolna, vas Uprava obvesti o natančnem datumu opravljanja izpita za čoln Ljubljana. Obveščanje poteka na način kot si ga izberete sami, največkrat je to preko elektronske pošte.

 

Omejitve za prijavo na izpit za čoln Ljubljana

Pred prijavo na izpit za čoln Ljubljanaje pametno preveriti določene omejitve, ki jih je potrebno upoštevati. Prva pomembna stvar je, da morate biti za opravljanje izpita za čoln stari vsaj 16 let.

Druga pomembna stvar pa je, da morate imeti opravljeno tudi prvo pomoč in zdravniški pregled. Zdravniško potrdilo je identično tistemu, ki ga opravite za vozniško dovoljenje. To pomeni, da v primeru, da ste lastnik vozniškega dovoljenja, se to šteje kot da imate ti dve obveznosti že opravljeni.